Te cunosc de undeva - Un nou sezon !

Show-ul primaverii la Antena 1 a incheiat sambata primul sezon in forta, cu o editie live de exceptie la finalul careia a fost desemnat marele castigator.

Dupa zece saptamani de transformari incredibile si momente savuroase pe scena Te cunosc de undeva!, CRBL a fost alesul publicului si castigatorul premiului de 15.000 de euro.

Acorda un like





Acorda un like



De altfel, si Antena 1 a fost intaia alegere a telespectatorilor in acest sezon, Te cunosc de undeva! fiind programul cel mai urmarit in serile de sambata.

Emisiunea preferata a romanilor se intoarce la toamna cu un nou sezon.

A fost show sambata pe scena Te cunosc de undeva! Cei patru finalisti au dat tot ce au avut mai bun, in lupta pentru marele premiu, intrand in pielea personajelor pe care chiar publicul le-a ales pentru ei.

Astfel, Delia, Lora, CRBL si Jorge au intrat pe rand in rolul Romicai Puceanu, Duffy, al lui Puff Daddy sau Britney Spears fiind aproape de nerecunoscut.

Telespectatorii nu doar ca au ales personajele pe care cei patru le-au interpretat in marea finala, dar au fost si cei care au alescastigatorul, votandu-l prin sms.
Prin transformari uluitoare au trecut si ceilalti patru concurenti, spre incantarea telespectatorilor care au ramas si de aceasta data alaturi de Antena 1.

Momentele inedite nu au lipsit nici ele. Cei opt concurenti, cei patru jurati si cei doi prezentatori le-au pregatit telespectatorilor un moment cu totul deosebit.

Cei 14 au cantat impreuna We are the show, melodie dedicata publicului, celui care a transformat Te cunosc de undeva! in cea mai iubita emisiune de divertisment de sambata seara.
Pe parcursul primului sezon, Te cunosc de undeva! s-a impus in fruntea preferintelor telespectatorilor intre programele de sambata seara din slot. Astfel, intre 17 martie si 26 mai, Antena 1 a condus clasamentul de audienta la nivel urban cu o audienta medie de 6.8 procente si o cota de piata de 15.3%, lasand pe locul al doilea principalul competitor, Pro Tv care a reusit sa inregistreze doar 6% rating si 13.6% share.
Finala de sambata trecuta a avut factorul . Pe scena Te cunosc de undeva! au urcat Andrei Leonte si Antonia Filip. Castigatorul si finalista X Factor au intrat in pielea lui Cornel Ilie si a Antoniei, interpretand hitul Pleaca si reusind inca o data sa ridice sala in picioare.
Te cunosc de undeva! revine la toamna cu un nou sezon, numai la Antena 1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu